söndag 7 juni 2009

Liten nykomling!


Kolla vilket litet godispaket jag hittade på gatan här om dan. Vi höll på att köra på honom men han har fått en egen bur nere hos de andra fåglarna. Vi kallar honom Sebbe!

6 kommentarer:

Kraxarna sa...

ÅÅ bedårande! Farligt att lägga ut bilder dock ifall någon ringer och beskriver honom utgående från en bild för att låtsas vara ägaren. Det är inte jätteovanligt att sånt händer tyvärr :(

TaTeppy sa...

Ja tack för varningen, men jag har ett ess i rockarmen. Om någon försöker luras så hakar jag upp den på kroken direkt. ; )

(Favvis)Maria sa...

Vilken fin pippi!

TaTeppy sa...

Meddelande från Sebbe: Tack!

Anonym sa...

Med lappar uppe i en månad och samtal med polisen verkar det som om du kan känna att det är din fågel nu. Om man nu kan äga en fågel...Man lånar dem och hoppas att man kan göra livet så bra för dem så att de inte vill rymma utan bara visa glädje, kvittra och sjunga och väcka dig riktigt tidigt på morgonen. Lycka till med alla dina fem raringar. De verkar trivas så gott. Du gör ett bra jobb, T.T!
PS Vilken tur att du såg honom och kunde ta hand om honom. Tur för honom och tur för hans fyra kompisar och tur för dig:-)

TaTeppy sa...

Ja, han är en sån liten sötnos! Jag är jätteglad att jag hittade honom!